Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos salotos "Švelnumas"
Vištiena yra populiari dietinė mėsa, kuri naudojama daugelyje patiekalų. Vištienos filė turi daug lengvai virškinamų baltymų. Ji teigiamai veikia medžiagų apykaitą dėl joje esančių B grupės vitaminų, nepakeičiamųjų aminorūgščių, kalio, fosforo, natrio, kalcio. Filė tinka sergantiesiems gastritu ar opalige, nes padeda normalizuoti rūgštingumą.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Sūrį sutarkuokite smulkia tinklelio tarka. Vištienos filė, agurkus ir kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Į salotinę dėkite sluoksnius tokia tvarka: pusė vištienos filė, svogūnas, majonezas, kiaušiniai, agurkai, majonezas, likusi vištienos filė, majonezas, sūris.
Kategorijos