Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos salotų tartaletės
Tartaletės su vištienos ir grybų salotomis gaminamos iš keptų grybų ir virtos vištienos filė. Dėl to paruoštas užkandis yra gana sotus. Vištieną po virimo galima papildomai apkepti su grybais ir svogūnais, kad ingredientai geriau įsigertų į sultis. Jei norisi, salotas galima pagardinti grūdėtomis garstyčiomis, kad būtų pikantiškesnės, taip pat kietąjį sūrį pakeisti brinzos arba fetos sūriu.
Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite svogūnus. Kepkite 2-3 minutes, tada sudėkite grybus ir kepkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į dubenį sudėkite vištienos gabalėlius, keptus grybus ir svogūnus. Sudėkite petražoles, majonezą, druską, pipirus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdarykite tartaletes. Į paruoštus tartaletinius paplotėlius sudėkite salotas ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos