Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos skilvelių padažas
Vištienos skrandukai yra labai sveikas ir skanus produktas. Vištienos pupelės puikiai tinka šeimos stalui. Juos galima paruošti pagal paprastą ir greitą receptą.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Gerai nuvalykite ir nuplaukite vištienos skrandukus ir susmulkinkite.
Žingsnis 3
Atsargiai sudėkite vištienos skrandukus į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir susmulkinkite.
Žingsnis 5
Sudėkite daržoves į keptuvę kartu su gilės ir toliau kepkite.
Žingsnis 6
Kai morkos ir svogūnai apkeps, supilkite į keptuvę pomidorų tyrę.
Žingsnis 7
Į mėsą sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves. Įpilkite pusę stiklinės vandens, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos