Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje

Patiekalai iš vištienos skrandukų labai dažnai naudojami Azijos, Indijos ir Gruzijos virtuvėse. Šis ingredientas laikomas vienu lengviausių sriubos produktų, iš kurio gaminamos salotos, sriubos, kotletai ir guliašas. Skrandukus galite virti multivarške, tada patiekalas gaunasi labai švelnus ir lengvas. Kaip garnyrą galite naudoti bulves, ryžius arba makaronus. Kartu su švelnia grietine skrandukai įgauna kreminį ir subtilų skonį.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite 3-5 mm storio pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir krapus mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 3
Ištepkite multicooker dubenį augaliniu aliejumi ir sudėkite svogūną. Kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 4
Į kepintus svogūnus suberkite vištienos skrandukus, smulkintą česnaką ir krapus.

Žingsnis 5

Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 5
Kepkite visus ingredientus 20 minučių, nuolat maišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos