Publikavimo data: 2024-04-01
Vištienos skrandžiai daugiafunkcinėje keptuvėje
Patiekalai iš vištienos skrandukų labai dažnai naudojami Azijos, Indijos ir Gruzijos virtuvėse. Šis ingredientas laikomas vienu lengviausių sriubos produktų, iš kurio gaminamos salotos, sriubos, kotletai ir guliašas. Skrandukus galite virti multivarške, tada patiekalas gaunasi labai švelnus ir lengvas. Kaip garnyrą galite naudoti bulves, ryžius arba makaronus. Kartu su švelnia grietine skrandukai įgauna kreminį ir subtilų skonį.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite 3-5 mm storio pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir krapus mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Ištepkite multicooker dubenį augaliniu aliejumi ir sudėkite svogūną. Kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į kepintus svogūnus suberkite vištienos skrandukus, smulkintą česnaką ir krapus.
Žingsnis 5
Kepkite visus ingredientus 20 minučių, nuolat maišydami.
Kategorijos