Publikavimo data: 2024-09-17
Vištienos šlaunelių filė su bulvėmis orkaitėje
Šlaunelių filė be kaulų - tai pats švelniausias dalykas, kurį galima pagaminti iš visų mėgstamos vištienos. O kartu su keptomis bulvėmis tai tiesiog skanu.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais griežinėliais. Pabarstykite druska ir prieskoniais. Išmaišykite. Sudėkite jas į alyvuogių aliejumi pateptą kepimo indą.
Žingsnis 2
Nuplaukite filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Iš abiejų pusių lengvai apskrudinkite ir pabarstykite prieskoniais. Dėkite ant bulvių.
Žingsnis 3
Vištieną plonu sluoksniu aptepkite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 4
Pašaukite patiekalą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug valandai.
Kategorijos