Publikavimo data: 2024-03-29
Vištienos tartaletės orkaitėje
Orkaitėje iškepti vištienos pyragėliai - tai karštas užkandis švenčių proga arba atvykus netikėtiems svečiams. Šis apetitą žadinantis patiekalas valgomas iš karto. Pabandykite jį pagaminti - receptas labai paprastas! Jums reikės šviežios vištienos filė: šviesiai rausvos spalvos, lygiu paviršiumi be mėlynių ir baltų gyslų. Taip pat rinkitės geros kokybės sūrį - jo reikės aromatingai tartaletės plutelei. Gero sūrio sudėtyje bus pieno, valgomosios druskos ir raugo.
Žingsnis 1
Iškepkite vištieną. Įkaitinkite keptuvę. Smulkiai supjaustykite vištienos filė, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite vištieną apie 7 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite tarka. Pusę jo atidėkite į šalį, o kitą pusę sudėkite į atvėsusią vištienos filė. Išmaišykite. Sudėkite krapus ir majonezą. Išmaišykite. Įdarą tolygiai pripildykite į tartaletes. Ant kiekvienos tartaletės viršaus užbarstykite likusį sūrį.
Žingsnis 3
Iškepkite pyragėlius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite tartaletes 15 minučių.
Kategorijos