Publikavimo data: 2025-08-17
Žalioji tyrės sriuba
Norėjau pasidalyti sriubos receptu, kurį įvertins visi sveikų pietų mėgėjai.
Žingsnis 1
Išvirkite vištienos sultinį: į vištieną sudėkite svogūnus, morkas, lauro lapą.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves, špinatus ir žirnelius (turiu greitai užšaldytų).
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais. Sudėkite jas į sultinį ir virkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite špinatus, saliero stiebą, porą morkų žiedų, pusę poro.
Žingsnis 5
Sudėkite žirnelius. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 6
Nuimkite nuo ugnies. Daržoves sutrinkite panardinamuoju maišytuvu iki tyrės. Įdėkite grietinėlės pakelį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Grąžinkite ant ugnies ir virkite, kol užvirs. Palikite 10 min. brinkti po dangčiu.
Kategorijos