Žaliųjų ridikų kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Žaliųjų ridikų kimči

Korėjos pusiasalio virtuvė garsėja savo aštrumu ir originalumu. Vienas populiariausių korėjiečių patiekalų yra kimči. Šis patiekalas - tai lengvai sūdytų daržovių mišinys. Jos smulkiai supjaustomos, pasūdomos ir pridedama prieskonių. Tinkamai ruošiant kimči, labai svarbus vaidmuo tenka laikui. Kuo ilgiau patiekalas rauginamas, tuo rūgštesnis jo skonis! Kimči dažnai gaminamas iš kopūstų, tačiau šiame recepte pagrindinis vaidmuo tenka žaliajam ridikėliui. Jį papildo žalieji svogūnai, česnakai ir sojų padažas!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žaliųjų ridikų kimči Žingsnis 1
Ridikėlius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ant pjaustymo lentos. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Žaliųjų ridikų kimči Žingsnis 2
Sudėkite ridikėlius į gilų dubenį. Įberkite druskos ir cukraus. Palikite ridikėlius mirkti 30 minučių.

Žingsnis 3

Žaliųjų ridikų kimči Žingsnis 3
Į ridikėlius sudėkite smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus, raudonųjų pipirų dribsnius ir česnakus. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Žaliųjų ridikų kimči Žingsnis 4
Į kimči supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Kimči galima patiekti iš karto arba kelias dienas palikti šaldytuve sandariame inde. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos