Publikavimo data: 2024-06-22
Žaliųjų ridikų kimči
Korėjos pusiasalio virtuvė garsėja savo aštrumu ir originalumu. Vienas populiariausių korėjiečių patiekalų yra kimči. Šis patiekalas - tai lengvai sūdytų daržovių mišinys. Jos smulkiai supjaustomos, pasūdomos ir pridedama prieskonių. Tinkamai ruošiant kimči, labai svarbus vaidmuo tenka laikui. Kuo ilgiau patiekalas rauginamas, tuo rūgštesnis jo skonis! Kimči dažnai gaminamas iš kopūstų, tačiau šiame recepte pagrindinis vaidmuo tenka žaliajam ridikėliui. Jį papildo žalieji svogūnai, česnakai ir sojų padažas!
Žingsnis 1
Ridikėlius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ant pjaustymo lentos. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Sudėkite ridikėlius į gilų dubenį. Įberkite druskos ir cukraus. Palikite ridikėlius mirkti 30 minučių.
Žingsnis 3
Į ridikėlius sudėkite smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus, raudonųjų pipirų dribsnius ir česnakus. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į kimči supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Kimči galima patiekti iš karto arba kelias dienas palikti šaldytuve sandariame inde. Paruošta!
Kategorijos