Publikavimo data: 2025-08-20
Žaliųjų žirnelių sriuba su mėtomis
Žalieji žirneliai ir mėtos - labai neįprastas ir įdomus derinys. Žirnelių saldumas ir mėtų gaivumas suteiks bulvių sriubai puikų skonį. Šis patiekalas tiks lengviems pietums ar gurmaniškai vakarienei. Dėl žalios sudedamųjų dalių spalvos sriuba atrodo neįprastai. Patiekalą galite papuošti mėgstamomis daržovėmis, pridėti prieskonių ir patiekti su šilta duona.
Žingsnis 1
Žaliuosius žirnelius virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Nusunkite vandenį ir supilkite pieną ant žirnių. Sudėkite mėtas, prieskonius ir sviestą. Išmaišykite ingredientus mikseriu.
Žingsnis 3
Patiekalas paruoštas. Patiekite papuošę mėtomis.
Kategorijos