Publikavimo data: 2024-02-04
Žaliųjų žirnelių tyrės sriuba receptas
Žirnių sriuba gali būti kitokia. Šiandien ji bus pristatyta kaip švelni tyrelė, kurią galėsite paruošti vos per 25 minutes. Tai rekordinis laikas pirmajam patiekalui paruošti, ar nesutinkate! Šis patiekalas mėgstamas dėl savo laiko taupymo, paprastumo ir subtilaus skonio. Esame tikri, kad jis patiks ir jums, o jūsų namų valgiaraštyje išliks visam laikui.
Žingsnis 1
Sudėkite žirnius į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Suberkite miltus ir pašildykite pieną. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Puode ištirpinkite sviestą. Nuolat maišydami į sviestą suberkite miltus ir virkite, kol mišinys paruduos. Toliau maišydami supilkite pieną. Virkite, kol sutirštės.
Žingsnis 3
Sudėkite žirnelius ir trintuvu sutrinkite mišinį. Pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos