Žaliųjų žirnelių tyrės sriuba receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Žaliųjų žirnelių tyrės sriuba receptas

Žirnių sriuba gali būti kitokia. Šiandien ji bus pristatyta kaip švelni tyrelė, kurią galėsite paruošti vos per 25 minutes. Tai rekordinis laikas pirmajam patiekalui paruošti, ar nesutinkate! Šis patiekalas mėgstamas dėl savo laiko taupymo, paprastumo ir subtilaus skonio. Esame tikri, kad jis patiks ir jums, o jūsų namų valgiaraštyje išliks visam laikui.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Žaliųjų žirnelių tyrės sriuba receptas Žingsnis 1
Sudėkite žirnius į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Suberkite miltus ir pašildykite pieną. Paruoškite maišytuvą.

Žingsnis 2

Žaliųjų žirnelių tyrės sriuba receptas Žingsnis 2
Puode ištirpinkite sviestą. Nuolat maišydami į sviestą suberkite miltus ir virkite, kol mišinys paruduos. Toliau maišydami supilkite pieną. Virkite, kol sutirštės.

Žingsnis 3

Žaliųjų žirnelių tyrės sriuba receptas Žingsnis 3
Sudėkite žirnelius ir trintuvu sutrinkite mišinį. Pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos