Žiedinių kopūstų ir grybų sriuba su daržovėmis yra gana sodraus skonio, sveikas ir maistingas patiekalas. Šį apetitą žadinantį patiekalą pagal šį nuotraukų receptą gali paruošti net pradedantis virėjas, o galutinis rezultatas tikrai nustebins namiškius ir patiks kiekvienam.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas (gali užtekti pusės morkos). Grybus nuplaukite ir nulupkite. Atšildykite žiedinius kopūstus.
Žingsnis 2
Morkas ir grybus supjaustykite dideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite dideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, suberkite svogūnus ir grybus, kepkite visus ingredientus uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies. Pakanka 12-15 minučių.
Žingsnis 5
Supilkite vandenį į kubilą, supjaustykite bulves stambiais gabalais ir suberkite į vandenį. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 6
Pamerkite pjaustytas morkas į vandenį ir padėkite dubenį ant viryklės. Virkite 5-7 minutes ant silpnos ugnies, kol užvirs.
Žingsnis 7
Užvirę žiedinius kopūstus nuleiskite į vandenį. Virkite 10-12 minučių ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštės. Nepamirškite išmaišyti sudedamųjų dalių dubenyje.
Žingsnis 8
Praėjus nurodytam laikui, į dubenį su daržovėmis sudėkite pakepintus grybus ir svogūnus. Daržoves ir grybus toliau virkite ant vidutinės ugnies dar 10-13 minučių.
Žingsnis 9
Ingredientai turi tapti minkšti. Nuimkite samtelį nuo viryklės.
Žingsnis 10
Išpilkite vandenį iš samčio į atskirą dubenį per sietelį, jo mums dar prireiks.
Žingsnis 11
Taip atrodo virtos daržovės, grybai ir žiediniai kopūstai.
Žingsnis 12
Daržoves suberkite į maišytuvą. Daržovių kokteilį sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 13
Perpilkite kokteilį (arba tyrę) iš maišytuvo į kepimo indą.
Žingsnis 14
Į šį kubilą įpilkite vandenį, nusunktą anksčiau verdant daržoves.
Žingsnis 15
Kruopščiai išmaišykite. Sriubos tyrė paruošta patiekti ant pietų stalo.