Publikavimo data: 2025-08-19
Žiedinių kopūstų, sezamų ir dešrelių troškinys
Mėgstu lengvai paruošiamus ir sveikus patiekalus.
Žingsnis 1
Padalykite kopūstus į žiedynus.
Žingsnis 2
Puode užvirinkite vandenį.
Žingsnis 3
Kopūstus suberkite į verdantį vandenį.
Žingsnis 4
Kopūstus virkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Išverskite kopūstus į sietelį, kad nutekėtų visas vanduo.
Žingsnis 6
Išvalykite dešreles nuo apvalkalo.
Žingsnis 7
Dešreles supjaustykite apvaliais gabalėliais.
Žingsnis 8
Į formą sudėkite kopūstus ir dešreles.
Žingsnis 9
Į dubenį įmuškite 2 kiaušinius.
Žingsnis 10
Į dubenyje esančius kiaušinius įmaišykite 2 šaukštus grietinės, pieną ir druską.
Žingsnis 11
Viską sumaišykite dubenyje plaktuvu.
Žingsnis 12
Supilkite mišinį ant kopūstų formoje.
Žingsnis 13
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 14
Tolygiai paskirstykite sūrį ant kopūstų.
Žingsnis 15
Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklų.
Žingsnis 16
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 17
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 18
Po 30 minučių apkepas bus paruoštas.
Kategorijos