Publikavimo data: 2025-08-19
Žiedinių kopūstų troškinys ant saulėgrąžų miltų
Greitai paruošiamas ir skanus.
Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą supjaustykite griežinėliais ir 15-20 minučių virkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną griežinėliais, pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 3
Sudėkite sviestą, miltus, druską ir kepkite 3 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Supilkite kambario temperatūros pieną ir suberkite tarkuotą sūrį. Virkite, kol sutirštės.
Žingsnis 5
Į formą sudėkite virtus žiedinius kopūstus.
Žingsnis 6
Užpilkite paruoštą padažą ir ant viršaus uždėkite paprikas.
Žingsnis 7
Dėkite į orkaitę 40-45 minutėms ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje. Troškinys paruoštas!
Kategorijos