Publikavimo data: 2024-06-09
Žiedinių kopūstų troškinys su sūriu ir pomidorais
Žiedinių kopūstų troškinys su sūriu ir pomidorais yra labai paprastas, bet skanus patiekalas. Apie žiedinius kopūstus sakoma: "Geriausios gėlės yra žiediniai kopūstai", nes jie brangūs. Anksčiau jis apskritai buvo laikomas delikatesu. Dabar žiediniai kopūstai yra labai prieinami, iš jų ruošiama daugybė patiekalų. Tai viena iš daržovių, nuo kurių pradedamas pirmasis vaiko papildomas maitinimas. Juk kopūstas turi daug vitamino C ir kitų vitaminų bei mineralinių medžiagų ir yra hipoalerginis.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu, druska ir žolelėmis. Maišytuvu išplakite mišinį iki purumo ir gerai iškepkite.
Žingsnis 2
Kopūstus sudėkite į aliejumi pateptą formą. Į ją supilkite kiaušinių ir pieno mišinį. Ant viršaus sudėkite pomidorus, tada sūrį. Kepkite 30 minučių 180° orkaitėje.
Kategorijos