Žuvies galvos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Žuvies galvos sriuba

Yra daugybė būdų, kaip pagaminti ukhu. Prieš kelis šimtmečius ukhu paprastai buvo vadinama sriuba su vištiena arba mėsa. Šiandien uhu vadiname sultinga žuvies sriuba. Tačiau šiam patiekalui tinka ne tik žuvies filė. Naminė sriuba iš galvos taip pat yra gana paplitęs žuvies sriubos variantas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
49 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies galvos sriuba Žingsnis 1
Žuvų galvas virkite ant silpnos ugnies 1-1,5 valandos.

Žingsnis 2

Žuvies galvos sriuba Žingsnis 2
Svogūnus, bulves ir morkas supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Žuvies galvos sriuba Žingsnis 3
Sultinį perkoškite, atskirkite mėsą nuo galvų ir sudėkite į atskirą dubenį. Į sultinį sudėkite bulves, svogūnus ir morkas. Virkite, kol bulvės bus paruoštos (20-25 min.). Į sriubą įdėkite lauro lapą, papriką, druską ir pipirus ir virkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Žuvies galvos sriuba Žingsnis 4
Į sriubą įberkite susmulkintų žolelių ir mėsos ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos