Publikavimo data: 2024-05-19
Žuvies mišrainė su kalmarais
"Solyanka" yra viena originaliausių ir skaniausių rusų virtuvės sriubų, kurioje greta kelių rūšių dešrelių yra citrinų ir net alyvuogių. O žuvies soljanka su kalmarais yra tikras atradimas. Ir be šio neįprasto patiekalo žuvies versijoje pradeda žaisti naujomis spalvomis. Nors daugeliui žmonių žuvies hodžoldas skamba laukiniškai, vos vienas šaukštas šios dieviškos sriubos akimirksniu privers visus pakeisti nuomonę.
Žingsnis 1
Rausvosios lašišos filė supjaustykite mažais gabalėliais ir šiek tiek pakepinkite. Susmulkinkite kalmarus šiaudeliais ir taip pat juos pasūdykite. Sumaišykite žuvies ir kalmarų sultinį puode.
Žingsnis 2
Petražolės šaknį supjaustykite apskritimais, o svogūną - šiaudeliais. Pakepinkite juos įkaitintoje keptuvėje su sviestu. Tada sudėkite pomidorų pastą.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus griežinėliais ir juos taip pat pasūdykite. Užvirinkite kalmarų ir žuvies sultinį, sudėkite daržoves ir alyvuoges ir virkite 5 minutes.
Kategorijos