Žuvies sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žuvies sriuba

Mėgstamiausias mūsų šeimos patiekalas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies sriuba Žingsnis 1
Nuplaukite rausvosios lašišos galvas, įberkite druskos ir padėkite virti ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Žuvies sriuba Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite.

Žingsnis 3

Žuvies sriuba Žingsnis 3
Nuvalykite daržoves.

Žingsnis 4

Žuvies sriuba Žingsnis 4
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite.

Žingsnis 5

Žuvies sriuba Žingsnis 5
Keptuvėje ant silpnos ugnies 10 minučių pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 6

Žuvies sriuba Žingsnis 6
Į daržoves supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 7

Žuvies sriuba Žingsnis 7
Nukoškite sultinį ir virkite bulves, kol suminkštės.

Žingsnis 8

Žuvies sriuba Žingsnis 8
Sumaišykite kreminę masę su sultiniu ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos