Žuvies sriuba iš rausvųjų lašišų galvų ir uodegų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žuvies sriuba iš rausvųjų lašišų galvų ir uodegų

Jau kurį laiką naudoju šį receptą. Jis labai paprastas ir gana skanus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies sriuba iš rausvųjų lašišų galvų ir uodegų Žingsnis 1
Nuplaukite galvą, uodegą ir pelekus.

Žingsnis 2

Žuvies sriuba iš rausvųjų lašišų galvų ir uodegų Žingsnis 2
Viską sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 15 minučių, nupurtydami putas.

Žingsnis 3

Žuvies sriuba iš rausvųjų lašišų galvų ir uodegų Žingsnis 3
Išimkite rausvąją lašišą ir sultinį pasūdykite. Morkas supjaustykite strypais, bulves - kubeliais, o svogūną smulkiai sukapokite.

Žingsnis 4

Žuvies sriuba iš rausvųjų lašišų galvų ir uodegų Žingsnis 4
Nuplaukite pipirų grūdelius.

Žingsnis 5

Žuvies sriuba iš rausvųjų lašišų galvų ir uodegų Žingsnis 5
Į sultinį suberkite avinžirnius. Trumpai pavirkite ir sudėkite visus kitus ingredientus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos