Publikavimo data: 2024-09-14
Žuvies sriuba su bulguru ir žuvies konservais
Šios sriubos receptas gimė dar studijų laikais. Nuo to laiko jis šiek tiek patobulėjo, bet aš vis dar mėgstu ją dėl paprastumo, greitumo ir skanumo.
Žingsnis 1
3 litrų talpos puode storu dugnu įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Sudėkite smulkiai supjaustytas arba sutarkuotas morkas ir kepkite dar 7-10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorų pastą ir kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 4
Supilkite bulgurą ir išmaišykite, kad jis įsigertų į kepinį.
Žingsnis 5
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir iš karto užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 6
Kai bulvės suminkštės, sudėkite žuvies konservus.
Žingsnis 7
Palaikykite ant ugnies dar porą minučių ir sriuba bus paruošta.
Kategorijos