Publikavimo data: 2024-06-09
Žuvies sriuba su konservuotais jūros lydekomis
Konservuota sriuba buvo labai populiari sovietmečiu, kai dėl maisto trūkumo žmonės ryždavosi įvairiems eksperimentams, tikrai visi prisimena žuvies sriubą, kurią galima paruošti per pusvalandį. Ši sriuba tiks tiems, kurie stebi savo mitybą, nes ji pasirodys labai mažai kaloringa ir sveika. Žuvis, ypač jūros žuvis, yra labai naudinga žmogui, ji turi daug sveikųjų riebalų omega-3 ir omega-6, daug vitaminų ir mineralinių medžiagų.
Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas ir kepkite dar 3 minutes. Kai morkos pagelsta, supilkite pomidorų sultis.
Žingsnis 2
Puode užvirinkite 3 litrus vandens. Kai vanduo užvirs, suberkite ryžius, kubeliais supjaustytas bulves, druską, pipirus ir lauro lapą.
Žingsnis 3
Kai bulvės ir ryžiai bus pusiau išvirę, supilkite į puodą kepsnius.
Žingsnis 4
Kai bulvės ir ryžiai visiškai išvirs, sudėkite sairą ir žoleles. Virkite dar 5 minutes.
Kategorijos