Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvies sriuba su konservuotomis sardinėmis
Žuvies sriuba iš konservuotų sardinių būna skani, kvapni ir soti. Toks pirmojo patiekalo variantas - puikūs kasdieniai pietūs. Apskritai tai labai ekonomiškas sriubos iš žuvies konservų ir nedidelio kiekio daržovių gaminimo variantas. Konservuotas sardines galite pakeisti bet kokiomis kitomis pagal savo skonį. Toks patiekalas jus nudžiugins gaminimo paprastumu ir patiks visai jūsų šeimai. Sriubos iš žuvies konservų receptas jums padės, nereikalaudamas daug laiko.
Žingsnis 1
Nuluptas morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Kubeliais supjaustytas bulves sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį.
Žingsnis 3
Kol bulvės verda, paruoškite mišrainę. Augaliniame aliejuje pakepinkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir morkas (2-3 min.).
Žingsnis 4
Į bulves sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas bei suminkštėjusias konservuotas daržoves. Galiausiai įberkite raudonųjų lęšių. Jis labai greitai išverda, todėl įdėkite jį, kai bulvės bus minkštos.
Žingsnis 5
Viską kartu pavirkite dar 5-7 minutes, pagal skonį įberkite šiek tiek druskos ir išjunkite. Leiskite sriubai kurį laiką pastovėti po dangčiu. Prieš vakarienę sriubą supilkite į tinkamus dubenėlius ir patiekite. Gero apetito.
Kategorijos