Žuvies sriuba su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Žuvies sriuba su lašiša

Prasidėjus šaltiems orams norisi sotesnių ir sotesnių patiekalų. Viena iš mano mėgstamiausių rudens sriubų, žinoma, yra žuvies sriuba su lašiša ir ryžiais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
21 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies sriuba su lašiša Žingsnis 1
Nulupkite bulves, supjaustykite jas ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir uždėkite ant viryklės. Užvirus įdėkite ryžių košę, druskos ir virkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Žuvies sriuba su lašiša Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus bei morkas ir pakepinkite svieste. Apkeptas daržoves perkelkite į puodą.

Žingsnis 3

Žuvies sriuba su lašiša Žingsnis 3
Tada į puodą sudėkite supjaustytą raudonąją žuvį. Virkite, kol sudedamosios dalys bus paruoštos (dar 10-12 minučių).

Žingsnis 4

Žuvies sriuba su lašiša Žingsnis 4
Į paruoštą sriubą įberkite prieskoninių žolelių, kelis raudonėlio žirnelius, 1-2 lauro lapelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos