Publikavimo data: 2024-06-22
Žuvies sriuba su lašiša
Prasidėjus šaltiems orams norisi sotesnių ir sotesnių patiekalų. Viena iš mano mėgstamiausių rudens sriubų, žinoma, yra žuvies sriuba su lašiša ir ryžiais.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, supjaustykite jas ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir uždėkite ant viryklės. Užvirus įdėkite ryžių košę, druskos ir virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus bei morkas ir pakepinkite svieste. Apkeptas daržoves perkelkite į puodą.
Žingsnis 3
Tada į puodą sudėkite supjaustytą raudonąją žuvį. Virkite, kol sudedamosios dalys bus paruoštos (dar 10-12 minučių).
Žingsnis 4
Į paruoštą sriubą įberkite prieskoninių žolelių, kelis raudonėlio žirnelius, 1-2 lauro lapelius.
Kategorijos