Publikavimo data: 2024-06-16
Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais
Žuvies sriubą lengva paruošti, ji labai greitai išverda ir yra labai skani. Į sriubą dedama rudųjų nevirtų ryžių, todėl sriuba yra sveika, nes ryžiai išsaugo visas vertingąsias savybes: B grupės vitaminus, geležį, magnį, cinką, folio rūgštį.
Žingsnis 1
Ryžius supilkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Rudieji ryžiai verda apie 25 minutes.
Žingsnis 2
Tuo tarpu svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite daržoves, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Tada į puodą su ryžiais sudėkite žuvį ir iškepusį kepsnį ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos