Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais

Žuvies sriubą lengva paruošti, ji labai greitai išverda ir yra labai skani. Į sriubą dedama rudųjų nevirtų ryžių, todėl sriuba yra sveika, nes ryžiai išsaugo visas vertingąsias savybes: B grupės vitaminus, geležį, magnį, cinką, folio rūgštį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
39 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais Žingsnis 1
Ryžius supilkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Rudieji ryžiai verda apie 25 minutes.

Žingsnis 2

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais Žingsnis 2
Tuo tarpu svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite daržoves, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais Žingsnis 3
Tada į puodą su ryžiais sudėkite žuvį ir iškepusį kepsnį ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos