Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais

Žuvies sriubą lengva paruošti, ji labai greitai išverda ir yra labai skani. Į sriubą dedama rudųjų nevirtų ryžių, todėl sriuba yra sveika, nes ryžiai išsaugo visas vertingąsias savybes: B grupės vitaminus, geležį, magnį, cinką, folio rūgštį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
39 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais Žingsnis 1
Ryžius supilkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Rudieji ryžiai verda apie 25 minutes.

Žingsnis 2

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais Žingsnis 2
Tuo tarpu svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite daržoves, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Žuvies sriuba su rudaisiais ryžiais Žingsnis 3
Tada į puodą su ryžiais sudėkite žuvį ir iškepusį kepsnį ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos