Žuvies troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žuvies troškinys

Chowder atsirado Anglijoje ir Prancūzijoje, o iš ten atkeliavo į Ameriką, kur neįtikėtinai išpopuliarėjo. Iš pradžių tai buvo paprasta žuvienė iš žuvies ir jūros gėrybių. Vėliau į sriubą pradėta dėti šoninės, daržovių ir pieno. Tai tirštas, sotus ir aromatingas pirmasis patiekalas, kuris dabar mėgstamas daugelyje šalių. Kad sriubos paruošimas užimtų mažiau laiko, šviežius kukurūzus galima pakeisti konservuotais kukurūzais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies troškinys Žingsnis 1
Kepkite maistą. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite šoninę, kol taps traški. Padėkite ją ant popierinių rankšluosčių ir sulaužykite kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėkite į keptuvę ir pakepinkite svogūną. Sudėkite į jį česnaką ir po minutės suberkite miltus. Kepkite kelias minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Žuvies troškinys Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Sudėkite bulves į puodą, supilkite pieną ir sultinį, suberkite Provanso žoleles, įberkite druskos ir pipirų. Užvirinkite sriubą. Po 10 minučių sudėkite žuvį, kukurūzus ir 2/3 šoninės. Virkite 5-6 minutes. Supilkite grietinėlę. Po 2 minučių išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos