Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvies troškinys
Chowder atsirado Anglijoje ir Prancūzijoje, o iš ten atkeliavo į Ameriką, kur neįtikėtinai išpopuliarėjo. Iš pradžių tai buvo paprasta žuvienė iš žuvies ir jūros gėrybių. Vėliau į sriubą pradėta dėti šoninės, daržovių ir pieno. Tai tirštas, sotus ir aromatingas pirmasis patiekalas, kuris dabar mėgstamas daugelyje šalių. Kad sriubos paruošimas užimtų mažiau laiko, šviežius kukurūzus galima pakeisti konservuotais kukurūzais.
Žingsnis 1
Kepkite maistą. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite šoninę, kol taps traški. Padėkite ją ant popierinių rankšluosčių ir sulaužykite kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėkite į keptuvę ir pakepinkite svogūną. Sudėkite į jį česnaką ir po minutės suberkite miltus. Kepkite kelias minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Sudėkite bulves į puodą, supilkite pieną ir sultinį, suberkite Provanso žoleles, įberkite druskos ir pipirų. Užvirinkite sriubą. Po 10 minučių sudėkite žuvį, kukurūzus ir 2/3 šoninės. Virkite 5-6 minutes. Supilkite grietinėlę. Po 2 minučių išjunkite ugnį.
Kategorijos