Atogrąžų varškės apkepas su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Atogrąžų varškės apkepas su kondensuotu pienu

Šiame saldintame sutirštinto pieno apkepe yra dar vienas stebuklingas skonio ingredientas - mangas. Šis vaisių ir gėlių kvapas pasklido po virtuvę, kol apkepas buvo kepamas orkaitėje. Tuo tarpu tai sveikas desertas, kuriame dera varškė, kiaušiniai ir atogrąžų vaisius, turintis antiseptinių ir net priešvėžinių savybių. Apskritai tokį apkepą nėra sunku paruošti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atogrąžų varškės apkepas su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę ir kiaušinius ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. Tada įpilkite kondensuotą pieną, manų kruopas ir žiupsnelį sodos. Atidėkite į šalį 15-20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.

Žingsnis 2

Atogrąžų varškės apkepas su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Supjaustykite mangą kubeliais ir įmaišykite į varškės masę. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir lengvai pabarstykite džiūvėsėliais. Įdėkite į ją tešlą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos