Publikavimo data: 2024-06-09
Atogrąžų varškės apkepas su kondensuotu pienu
Šiame saldintame sutirštinto pieno apkepe yra dar vienas stebuklingas skonio ingredientas - mangas. Šis vaisių ir gėlių kvapas pasklido po virtuvę, kol apkepas buvo kepamas orkaitėje. Tuo tarpu tai sveikas desertas, kuriame dera varškė, kiaušiniai ir atogrąžų vaisius, turintis antiseptinių ir net priešvėžinių savybių. Apskritai tokį apkepą nėra sunku paruošti.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę ir kiaušinius ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. Tada įpilkite kondensuotą pieną, manų kruopas ir žiupsnelį sodos. Atidėkite į šalį 15-20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
Žingsnis 2
Supjaustykite mangą kubeliais ir įmaišykite į varškės masę. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir lengvai pabarstykite džiūvėsėliais. Įdėkite į ją tešlą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 min.
Kategorijos