Įdaryti užkandiniai švieži agurkai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Įdaryti užkandiniai švieži agurkai

Traškus ir kartu labai švelnus, kreminis užkandis su pomidorais ir saulėgrąžų sėklomis. Šis patiekalas primins vasarą net ir šaltuoju metų laiku. Visi ingredientai puikiai dera ir papildo vienas kitą, sukurdami labai neįprastą, dviprasmišką, bet kartu įdomų ir skanų derinį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti užkandiniai švieži agurkai Žingsnis 1
Agurką perpjaukite išilgai pusiau. Stenkitės, kad puselės būtų maždaug vienodo dydžio. Paimkite arbatinį šaukštelį ir juo išimkite agurko šerdį, t. y. sėklas. Jų recepte mums neprireiks. Apverskite agurkų puseles aukštyn kojomis, kad išbėgtų agurkų sultys.

Žingsnis 2

Įdaryti užkandiniai švieži agurkai Žingsnis 2
Dabar paruoškite kreminį agurkų įdarą. Ant vidutinės ugnies sausoje keptuvėje pakepinkite sėklas, nuolat maišydami, kad jos nesudegtų. Tai užtruks apie 3 minutes. Tada perkelkite jas į bet kokį nedidelį indą.

Žingsnis 3

Įdaryti užkandiniai švieži agurkai Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Įdaryti užkandiniai švieži agurkai Žingsnis 4
Atidėkite nedidelį kiekį sėklų, tiesiog žiupsnelį. Giliame dubenyje sumaišykite minkštą kreminį sūrį su pomidorais ir sėklomis. Pagal skonį pasūdykite kreminį sūrį ir dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Įdaryti užkandiniai švieži agurkai Žingsnis 5
Nuvalykite agurkus servetėlėmis, kad iš ertmių išsiskirtų visos agurkų sultys. Kiekvieną puselę pripildykite ką tik paruoštu įdaru.

Žingsnis 6

Įdaryti užkandiniai švieži agurkai Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite frillisson. Agurkų užkandėlę papuoškite mažais fritiliono gabalėliais ir skrudintomis saulėgrąžų sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos