Publikavimo data: 2024-04-02
Įdarytos paprikos su pomidorų pasta
Įdarytos paprikos su pomidorų pasta yra klasikinis receptas. Įdarą sudaro mėsa ir daržovės. Įdarytos paprikos valandą troškinamos puode pomidorų pastos ir keptų daržovių padaže. Rinkdamiesi pastą įdarytoms paprikoms pomidorų padaže, atkreipkite dėmesį į tai, kad joje būtų tik pomidorai ir prieskoniai. Tokį produktą galite drąsiai siųsti į savo maisto produktų krepšelį.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Į dubenį sudėkite maltą mėsą ir svogūną. Apibarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarykite paprikas malta mėsa.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius produktus ir troškinkite paprikas. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūnus, morkas ir grybus. Įpilkite pomidorų pastos ir porą šaukštų vandens. Pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Tada sudėkite paprikas ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 60 minučių.
Kategorijos