Publikavimo data: 2024-05-26
Kepenų salotos su marinuotais svogūnais
Vištienos kepenėlės - ypatingas ir mėgstamas produktas. Tačiau tinkamai jas paruošus ir derinant su tam tikrais produktais galima patiekti gardžių patiekalų, kurių niekas negalės atsisakyti. Pavyzdžiui, su vištienos kepenėlėmis galite pasigaminti salotų. Kartu su aštriais marinuotais svogūnais, špinatais ir pomidorais šis produktas visiškai atskleidžia savo unikalų skonį.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Supjaustykite jį pusžiedžiais, sudėkite į gilų dubenį, suberkite druską, cukrų, actą ir vandenį. Išmaišykite ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Virtas vištienos kepenėles supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Kai svogūnai pasimarinuos, sudėkite salotas. Į lėkštę sudėkite špinatus, tada vištienos kepenėles, marinuotus svogūnus ir pomidorus.
Žingsnis 5
Apšlakstykite salotas balzaminiu actu ir patiekite.
Kategorijos