Kepenų salotos su marinuotais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kepenų salotos su marinuotais svogūnais

Vištienos kepenėlės - ypatingas ir mėgstamas produktas. Tačiau tinkamai jas paruošus ir derinant su tam tikrais produktais galima patiekti gardžių patiekalų, kurių niekas negalės atsisakyti. Pavyzdžiui, su vištienos kepenėlėmis galite pasigaminti salotų. Kartu su aštriais marinuotais svogūnais, špinatais ir pomidorais šis produktas visiškai atskleidžia savo unikalų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepenų salotos su marinuotais svogūnais Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Supjaustykite jį pusžiedžiais, sudėkite į gilų dubenį, suberkite druską, cukrų, actą ir vandenį. Išmaišykite ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 2

Kepenų salotos su marinuotais svogūnais Žingsnis 2
Virtas vištienos kepenėles supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Kepenų salotos su marinuotais svogūnais Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Kepenų salotos su marinuotais svogūnais Žingsnis 4
Kai svogūnai pasimarinuos, sudėkite salotas. Į lėkštę sudėkite špinatus, tada vištienos kepenėles, marinuotus svogūnus ir pomidorus.

Žingsnis 5

Kepenų salotos su marinuotais svogūnais Žingsnis 5
Apšlakstykite salotas balzaminiu actu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos