Kepti raudonosios žuvies kepsniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti raudonosios žuvies kepsniai

Raudonojoje žuvyje yra gana daug baltymų ir aminorūgščių, taip pat daug vitamino D, kuris naudingas nervų sistemai, ir kalio bei fosforo, kurie lėtina senėjimo procesą ir stiprina kaulus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti raudonosios žuvies kepsniai Žingsnis 1
Sudėkite sūdytus kepsnius ant kepimo skardos ant kepimo pergamento taip, kad gabaliukai nesiliestų vienas su kitu. Pabarstykite juos cukraus, pipirų ir imbiero mišiniu. Kepsnius gerai apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 2

Kepti raudonosios žuvies kepsniai Žingsnis 2
Palikite žuvį marinuotis 15 minučių. Marinuotą žuvį dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 35 minutes. Jei norite, likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos žuvį apšlakstykite citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos