Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinis varškės apkepas
Kai varškė atsirado Rusijoje, ji iš karto buvo pradėta naudoti troškiniams gaminti, tačiau šio patiekalo šaknys glaudžiai susijusios su prancūzų virtuve. Visų troškinių lyderis, bent jau buvusioje Sovietų Sąjungoje, yra varškės troškinys. Meilė šiam patiekalui buvo skiepijama nuo vaikystės, nes jis buvo ir yra beveik visų vaikų įstaigų valgiaraščiuose. Neabejotinai bet koks troškinys yra sveikas produktas.
Žingsnis 1
Į iš anksto paruoštą dubenį sudėkite varškę, kiaušinius, manų kruopas, cukrų ir cukraus pudrą. Viską suplakite mikseriu arba panardinamuoju mikseriu.
Žingsnis 2
Į mišinį supilkite sviestą ir pieną ir taip pat suplakite. Supilkite mišinį į paruoštą formą. Pašaukite į orkaitę 30 minučių.
Kategorijos