Klasikinis varškės apkepas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinis varškės apkepas

Kai varškė atsirado Rusijoje, ji iš karto buvo pradėta naudoti troškiniams gaminti, tačiau šio patiekalo šaknys glaudžiai susijusios su prancūzų virtuve. Visų troškinių lyderis, bent jau buvusioje Sovietų Sąjungoje, yra varškės troškinys. Meilė šiam patiekalui buvo skiepijama nuo vaikystės, nes jis buvo ir yra beveik visų vaikų įstaigų valgiaraščiuose. Neabejotinai bet koks troškinys yra sveikas produktas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis varškės apkepas Žingsnis 1
Į iš anksto paruoštą dubenį sudėkite varškę, kiaušinius, manų kruopas, cukrų ir cukraus pudrą. Viską suplakite mikseriu arba panardinamuoju mikseriu.

Žingsnis 2

Klasikinis varškės apkepas Žingsnis 2
Į mišinį supilkite sviestą ir pieną ir taip pat suplakite. Supilkite mišinį į paruoštą formą. Pašaukite į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos