Lašiša su grybais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Lašiša su grybais grietinėlės padaže

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Perpjaukite kepsnius per pusę ir iš vidurio išimkite kaulą.

Žingsnis 2

Lašiša su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Sumaišykite prieskonius, aliejų ir sojų padažą. Žuvį marinuokite mišinyje 5-10 minučių.

Žingsnis 3

Lašiša su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, špinatus susmulkinkite, česnaką supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Lašiša su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 4
Kepkite kepsnius iš abiejų pusių po minutę įkaitintoje keptuvėje, iš anksto pateptoje augaliniu aliejumi.

Žingsnis 5

Lašiša su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 5
Apverskite kepsnius į trečiąją pusę ir sudėkite česnakus bei grybus. Kepkite 2-3 minutes.

Žingsnis 6

Apverskite kepsnius į ketvirtą pusę ir supilkite į keptuvę grietinėlę. Uždenkite dangčiu ir ant vidutinės ugnies užvirinkite.

Žingsnis 7

Lašiša su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 7
Sudėkite susmulkintus špinatus, vėl uždenkite keptuvę dangčiu ir sumažinkite kaitrą iki silpnos. Palikite troškintis 8-10 minučių.

Žingsnis 8

Lašiša su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 8
Likus minutei iki žuvies paruošimo, į žuvį suberkite mėgstamą tarkuotą sūrį, uždenkite indą dangčiu ir leiskite sūriui išsilydyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos