Publikavimo data: 2024-05-19
Lašiša su grybais grietinėlės padaže
Žingsnis 1
Perpjaukite kepsnius per pusę ir iš vidurio išimkite kaulą.
Žingsnis 2
Sumaišykite prieskonius, aliejų ir sojų padažą. Žuvį marinuokite mišinyje 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, špinatus susmulkinkite, česnaką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Kepkite kepsnius iš abiejų pusių po minutę įkaitintoje keptuvėje, iš anksto pateptoje augaliniu aliejumi.
Žingsnis 5
Apverskite kepsnius į trečiąją pusę ir sudėkite česnakus bei grybus. Kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 6
Apverskite kepsnius į ketvirtą pusę ir supilkite į keptuvę grietinėlę. Uždenkite dangčiu ir ant vidutinės ugnies užvirinkite.
Žingsnis 7
Sudėkite susmulkintus špinatus, vėl uždenkite keptuvę dangčiu ir sumažinkite kaitrą iki silpnos. Palikite troškintis 8-10 minučių.
Žingsnis 8
Likus minutei iki žuvies paruošimo, į žuvį suberkite mėgstamą tarkuotą sūrį, uždenkite indą dangčiu ir leiskite sūriui išsilydyti.
Kategorijos