Moliūgų, salierų ir šalavijų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Moliūgų, salierų ir šalavijų sriuba

Į tradicinę moliūgų sriubą galite įmaišyti sultenių - chia sėklų. Rezultatas - skani ir neįprasta vitamininė sriuba. Ją galima gaminti sezono metu arba bet kada iš šaldytų moliūgų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų, salierų ir šalavijų sriuba Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite kubeliais ir 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Moliūgų, salierų ir šalavijų sriuba Žingsnis 2
Virtą moliūgą susmulkinkite trintuvu.

Žingsnis 3

Moliūgų, salierų ir šalavijų sriuba Žingsnis 3
Peiliu supjaustykite salierą.

Žingsnis 4

Moliūgų, salierų ir šalavijų sriuba Žingsnis 4
Moliūgą ir salierą gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Moliūgų, salierų ir šalavijų sriuba Žingsnis 5
Išpilstykite į lėkštes ir ant kiekvienos užberkite po šaukštelį chia sėklų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos