Naudingas moliūgų troškinys su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Naudingas moliūgų troškinys su obuoliais

Troškinys yra vienas iš populiariausių ir lengviausiai paruošiamų kepinių rūšių. Jo paslaptis ta, kad šį patiekalą galima paruošti iš esmės iš bet kokių produktų. O gaminimo būdas leidžia išsaugoti visas naudingąsias ingredientų savybes, dėl to troškiniai yra labai naudingi. Siūlome jums labai skanaus ir sveiko troškinio receptą iš pačių prieinamiausių vietinių produktų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naudingas moliūgų troškinys su obuoliais Žingsnis 1
Norėdami paruošti tešlą, sumaišykite kiaušinius ir cukrų mikserio dubenyje ir lengvai suplakite. Sudėkite grietinę, kepimo miltelius ir suminkštintą sviestą. Dalimis suberkite miltus ir išminkykite tirštą, elastingą tešlą. Suformuokite rutulį, uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Naudingas moliūgų troškinys su obuoliais Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirus virkite 10 minučių, nusunkite. Obuolį nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su atvėsusiu moliūgu. Suberkite bulvių krakmolą, cukrų ir cinamoną. Visus ingredientus sumaišykite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Naudingas moliūgų troškinys su obuoliais Žingsnis 3
Varškės įdarui sumaišykite varškę, grietinę, kiaušinį, cukrų ir krakmolą. Mikseriu išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Naudingas moliūgų troškinys su obuoliais Žingsnis 4
Atšaldytą tešlą sudėkite ant formos dugno, tolygiai paskleiskite plonu sluoksniu ir suformuokite 4 cm aukščio šonus. Į formos vidurį dėkite įdarą, po vieną šaukštą, sluoksnius keisdami vienas po kito. Peiliu arba mediniu pagaliuku spiraliniais judesiais sumaišykite sluoksnius. Dėkite apkepą į 190 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių, sumažinkite temperatūrą iki 170 °C ir kepkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos