Originalus upėtakio kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Originalus upėtakio kepsnys

Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalus upėtakio kepsnys Žingsnis 1
Sutarkuokite dviejų apelsinų žievelę, sumaišykite žievelę su ruduoju cukrumi ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Mišiniu aptepkite žuvį ir padėkite ją į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Originalus upėtakio kepsnys Žingsnis 2
Marinuotą žuvį nuplaukite ir kepkite ant įkaitinto grilio be aliejaus. Upėtakius ant grotelių laikykite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos