Paprikos, įdarytos kiaušiniu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Paprikos, įdarytos kiaušiniu ir sūriu

Kiaušiniais ir sūriu įdarytos paprikos tikrai patrauks dėmesį ant šventinio stalo. Jei naudosite skirtingų spalvų paprikas, užkandis bus ne tik ryškus, bet ir naudingas. Daugiausia vitamino A ir C turi raudonos spalvos daržovių veislės. Geltonosiose paprikose kalio ir fosforo yra daugiau nei kitose veislėse. Žaliosiose gausu vitamino B ir geležies. Norėdami lengvai nulupti kietai virtus kiaušinius, užpilkite juos šaltu vandeniu ir palikite atvėsti. Dėl temperatūrų skirtumo lukštas pasidengia mikroįtrūkimais ir tada lengvai nulupamas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprikos, įdarytos kiaušiniu ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite paprikų įdarą. Sūrį sumaišykite su tarkuotais virtais kiaušiniais. Įdėkite smulkintų krapų ir česnakų. Pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį.

Žingsnis 2

Paprikos, įdarytos kiaušiniu ir sūriu Žingsnis 2
Įdarykite paprikas. Visiškai užpildykite paprikų puseles įdaru, išlyginkite ir sutankinkite. Perpjaukite paprikas per pusę ir dar kartą perpjaukite pusiau. Užkandį formuokite pailgais pusmėnuliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos