Publikavimo data: 2024-09-17
Paprikos, įdarytos kiaušiniu ir sūriu
Kiaušiniais ir sūriu įdarytos paprikos tikrai patrauks dėmesį ant šventinio stalo. Jei naudosite skirtingų spalvų paprikas, užkandis bus ne tik ryškus, bet ir naudingas. Daugiausia vitamino A ir C turi raudonos spalvos daržovių veislės. Geltonosiose paprikose kalio ir fosforo yra daugiau nei kitose veislėse. Žaliosiose gausu vitamino B ir geležies. Norėdami lengvai nulupti kietai virtus kiaušinius, užpilkite juos šaltu vandeniu ir palikite atvėsti. Dėl temperatūrų skirtumo lukštas pasidengia mikroįtrūkimais ir tada lengvai nulupamas.
Žingsnis 1
Paruoškite paprikų įdarą. Sūrį sumaišykite su tarkuotais virtais kiaušiniais. Įdėkite smulkintų krapų ir česnakų. Pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį.
Žingsnis 2
Įdarykite paprikas. Visiškai užpildykite paprikų puseles įdaru, išlyginkite ir sutankinkite. Perpjaukite paprikas per pusę ir dar kartą perpjaukite pusiau. Užkandį formuokite pailgais pusmėnuliais.
Kategorijos