Publikavimo data: 2024-05-25
Paprikos, įdarytos pittima
Ptitim yra makaronų rūšis, panaši į kuskusą. Šis produktas paplitęs ne tik nacionalinėje žydų, bet ir kitų arabų šalių virtuvėje, nors atsirado ne taip seniai - praėjusio amžiaus viduryje. Siūlome jums pasigaminti gardų patiekalą - paprikas, įdarytas pittimu. Patiekalas lengvai virškinamas ir puikiai pasotina. Jam paruošti reikės paprikų, pitiomo, druskos, alyvuogių aliejaus, džiovintų žolelių, citrinos, svogūno ir česnako. Patiekite šį patiekalą karštą!
Žingsnis 1
Bulves virkite, kol bus al dente.
Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite aliejumi.
Žingsnis 3
Atsargiai nupjaukite paprikų viršūnėles, išimkite sėklas.
Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką, supjaustykite pomidorą ir svogūną kubeliais.
Žingsnis 5
Į virtą pithim įberkite druskos, smulkintų daržovių, česnakų, pjaustytos citrinos žievelės ir sulčių, bazilikų, petražolių, čiobrelių, kmynų ir raudonėlių. Pagardinkite pagal skonį.
Žingsnis 6
Įdarykite paprikas.
Žingsnis 7
Kepkite įdarytas paprikas 30-35 minutes.
Žingsnis 8
Patiekite karštą. Gero apetito!
Kategorijos