Publikavimo data: 2024-04-03
Ridikėliai ir obuoliai
Daugeliui žmonių ridikėliai asocijuojasi su karčiomis, neskaniomis daržovėmis, tačiau taip nėra. Iš žalių ridikėlių, obuolių ir kivių galima pasigaminti skanių saldžių salotų. Jos idealiai tinka tiems, kurie stebi figūrą, laikosi pasninko arba laikosi vegetarizmo, nes jose nėra gyvūninės kilmės produktų. Salotoms geriau naudoti saldžiųjų veislių obuolius, kad į patiekalą papildomai nepridėtume cukraus.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Į atskirą indą išspauskite citrinos sultis, supilkite vyną, medų, augalinį aliejų, druską ir pipirus. Sumaišykite ingredientus. Sumaišykite kivius su padažu. Sudėkite tarkuotus ridikėlius ir obuolius. Užpilkite padažu.
Kategorijos