Ridikėliai ir obuoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Ridikėliai ir obuoliai

Daugeliui žmonių ridikėliai asocijuojasi su karčiomis, neskaniomis daržovėmis, tačiau taip nėra. Iš žalių ridikėlių, obuolių ir kivių galima pasigaminti skanių saldžių salotų. Jos idealiai tinka tiems, kurie stebi figūrą, laikosi pasninko arba laikosi vegetarizmo, nes jose nėra gyvūninės kilmės produktų. Salotoms geriau naudoti saldžiųjų veislių obuolius, kad į patiekalą papildomai nepridėtume cukraus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
62 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ridikėliai ir obuoliai Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Į atskirą indą išspauskite citrinos sultis, supilkite vyną, medų, augalinį aliejų, druską ir pipirus. Sumaišykite ingredientus. Sumaišykite kivius su padažu. Sudėkite tarkuotus ridikėlius ir obuolius. Užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos