Publikavimo data: 2024-05-25
Salierų, obuolių ir vištienos salotos
Galima valgyti skanų maistą ir nesugadinti savo figūros. Svarbiausia - rinktis subalansuotus patiekalus. Tokios yra salotos su salierais, obuoliais ir vištiena. Šiame recepte vištiena yra kepta, tačiau galite ją virti garuose, tada salotos taps dar sveikesnės. Tokios salotos puikiai tinka kaip užkandis ar vakarienė.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Įtrinkite vištienos filė pipirais ir druska ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 2
Kepkite filė iš abiejų pusių 15-20 minučių. Norėdami patikrinti, ar vištiena paruošta, perpjaukite ją. Jei sultys teka skaidrios, vištiena paruošta.
Žingsnis 3
Saliero stiebus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite obuolį plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Rankomis suplėšykite aisbergo salotas.
Žingsnis 6
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 7
Salotų lapus sudėkite į lėkštę. Ant viršaus sudėkite salierus, vištieną ir obuolius.
Žingsnis 8
Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Druskos ir pipirų pagal skonį. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos