Publikavimo data: 2024-05-12
Salotos su paprikomis, vištiena ir grybais
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite stambiais griežinėliais. Paprikas supjaustykite pusžiedžiais. Sutrinkite česnako skilteles plokščiąja peilio puse.
Žingsnis 2
Vištienos filė be kaulų.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite vištienos filė. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Į keptuvę suberkite česnaką ir čiobrelius. Kepkite vištieną 10-12 minučių iš abiejų pusių, kol iškeps.
Žingsnis 4
Grybus kepkite augaliniame aliejuje 8-10 minučių. Pagal skonį grybus pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 5
Virtą vištieną supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę ir grūdėtąsias garstyčias. Į salotinę sudėkite vištieną, grybus ir saldžiąją papriką. Apšlakstykite salotas padažu ir išmaišykite. Salotas papuoškite smulkiai supjaustytais porais. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos