Šiltos vištienos kepenėlių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Šiltos vištienos kepenėlių salotos

Puikus švelnių vištienos kepenėlių derinys su saldžiomis kriaušėmis, traškiais salotų lapais ir sūriu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepenų gabalėlius pamerkite į miltų ir džiovintų bazilikų mišinį. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje šiek tiek aliejaus po 2-3 min. iš kiekvienos pusės. Švelniai pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Supjaustykite kriaušę ne itin plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Sumaišykite šaukštą medaus su 3 šaukštais vandens. Kepkite kriaušę šiame mišinyje 3-4 minutes, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 4

Lėkštėse išdėliokite salotų lapus, vištienos kepenėlių gabalėlius ir keptų kriaušių skilteles.

Žingsnis 5

Sūrį supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į salotas.

Žingsnis 6

Paruoškite padažą: sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Užpilkite padažą ant salotų ir pabarstykite smulkintais riešutais. Pagardinkite pipirais ir iš karto patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos