Publikavimo data: 2024-06-24
Suktinukai su upėtakiu, agurkais ir varškės sūriu
Suktinukai paruošiami gana greitai, tereikia tinkamai išvirti ryžius. Paruoštų suktinukų negalima laikyti, ypač šaldytuve, nes ryžiai sukietėja ir tampa neskanūs. Išbandykite kitus mėgstamus suktinukų įdarus.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ryžius, kol vanduo taps skaidrus. Užpilkite ryžius šaltu vandeniu, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros ir virkite uždengę dangčiu, kol išgaruos drėgmė. Neatidarykite ir nemaišykite. Išjunkite kaitrą ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sudėkite ryžių actą, druską ir cukrų, pašildykite ir maišykite, kol ištirps. Karštus ryžius sudėkite į nemetalinį indą, supilkite padažą ir išmaišykite medine mentele. Leiskite ryžiams atvėsti.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Supjaustykite agurką ir žuvį juostelėmis.
Žingsnis 4
Kilimėlį apvyniokite maistine plėvele ir pradėkite rinkti.Ant kilimėlio dėkite nori lakštą, tada ryžius, varškę, agurką ir žuvį. Laisvą kraštą šiek tiek sudrėkinkite vandeniu. Kilimėliu suvyniokite ritinį, padarykite jį apvalų arba kvadratinį, kaip norite.
Žingsnis 5
Šiek tiek drėgnu ir švariu peiliu supjaustykite suktinukus. Pirmiausia perpjaukite pusiau, sudėkite puseles vieną šalia kitos, dar kartą perpjaukite pusiau ir kiekvieną puselę dar kartą perpjaukite pusiau.
Kategorijos