Tuno kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Tuno kepsnys

Tunų kepsnys - puikus žuvies patiekalas. Tunas pasižymi labai sodriu skoniu. Pagrindinis tuno privalumas - jo elastinga, tanki struktūra. Jis puikiai sugeria visus prieskonius ir marinatus. Be to, tunas nemėgsta kepti ir ilgai troškintis keptuvėje, todėl jam paruošti nereikia daug laiko.
Gaminimo laikas
18 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
1 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno kepsnys Žingsnis 1
Paimkite grilio keptuvę ir patepkite alyvuogių aliejumi. Ant įkaitintos keptuvės išdėliokite kepsnius. Tuno kepsnius kepkite ant didelės ugnies po 2-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Tuno kepsnys Žingsnis 2
Perkelkite paruoštą žuvį į lėkštę ir karštą patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos