Publikavimo data: 2024-06-24
Varškės ir kokosų apkepas
Dėl slaptų paruošimo momentų paprastas varškės apkepas virsta minkštu ir erdviu apkepu, kuris tirpsta burnoje! O sudėtyje esančios kokosų drožlės suteikia ypatingą skonio natą!
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Į trynius sudėkite varškę, cukrų, manų kruopas, vaniliną, kokosų drožles ir išplakite mikseriu iki minkštos, vientisos konsistencijos.
Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus plakite mikseriu, iš pradžių nedideliu greičiu, tada įberkite žiupsnelį druskos ir padidinkite greitį. Plakite, kol susidarys standžios viršūnės. Baltymus atsargiai sumaišykite su varškės tešla. Sudėkite į aliejumi išteptą formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos