Vištienos salotos su vynuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Vištienos salotos su vynuogėmis

Paruoškite vištienos salotas su vynuogėmis ir neįprastu padažu - greitai, skaniai ir neįprastai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Žemės riešutai, karvės pieno baltymai, garstyčios, riešutai, maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.09/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus. Plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Supjaustykite salotas griežinėliais. Išdėliokite jas ant dalies lėkštės.

Žingsnis 3

Sūrį supjaustykite kubeliais. Sudedamąsias dalis išdėliokite lėkštėje sektoriais.

Žingsnis 4

Vynuoges perpjaukite pusiau. Sudėkite į patiekalą.

Žingsnis 5

Vištieną pasūdykite ir papipirinkite. Supjaustykite filė nedideliais gabalėliais ir kepkite šiek tiek aliejaus, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite vištieną į lėkštę su kitais ingredientais. Ant viršaus pabarstykite riešutais.

Žingsnis 6

Salotas užpilkite paruoštu padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos