Koldūnų sriuba

Koldūnų sriuba yra tradicinis Lietuvos patiekalas, kuris gaminamas iš koldūnų (mažų tešlos pakelių, dažniausiai su mėsos arba daržovių įdaru), virtų sultinyje arba bulvėmis pagal skonį. Koldūnai dažniausiai yra pagaminti iš mėsos arba daržovių, supilčių į tešlos žiedus, kurie yra užpildyti ir sumaišyti. Po to jie yra virti sultinyje kartu su įvairiomis daržovėmis ir prieskoniais. Galutinis patiekalas yra šiltas ir sotus, su švelniu sriubos skoniu ir subtiliu koldūnų įdaru. Koldūnų sriuba yra populiari patiekalas per šaltuoju metų laikotarpiu Lietuvoje ir yra mėgstama dėl savo sotumo, šilumos ir skanumo. Tai dažnai patiekiamas kaip pagrindinis patiekalas arba kaip pirmas patiekalas vakarienei.

TOP 4 Koldūnų sriuba receptai

iPhone 16 Pro

Koldūnų sriuba - 4 naujausi receptai