Baklava

Baklava yra tradicinis Rytų Europos ir Viduržemio jūros regiono desertas, pagamintas iš plonų sluoksnių tešlos, užpildytų riešutais, medumi ir prieskoniais, dažnai keptas ir apipurškiamas sirupu, suteikiantis patiekalui saldų ir sultingą skonį.

TOP 5 Baklava receptai

Beata
Filo tešla
Francišekas Baranauskas
Baklava su pistacijomis
Marija
Tinginių baklava
Augustinas Baranauskas
Baklava su graikiniais riešutais
Francišekas Baranauskas
Baklava su medumi
iPhone 16 Pro

Baklava - 16 naujausi receptai

Marija
Turkiška sluoksniuotos tešlos baklava
Marija
Tinginių baklava
Beata
Baklava ant grietinės
Haroldas Sakalauskas
Uzbekų baklava
Albinas Paulauskas
Sirupas baklavai
Augustinas Baranauskas
Baklava su graikiniais riešutais
Albinas Paulauskas
Armėniška baklava
Beata
Filo tešla
Francišekas Baranauskas
Baklava su medumi
Daiva
Krymo baklava
Francišekas Baranauskas
gavėnios baklava
Haroldas Sakalauskas
Sluoksniuotos tešlos baklava
Francišekas Baranauskas
Azerbaidžanietiška baklava
Augustinas Baranauskas
Turkiška baklava
Francišekas Baranauskas
Baklava su pistacijomis
Daiva
Greita baklava
Copyright © 2025 valgom.lt Apie mus Taisyklės ir sąlygos Privatumo politika