valgom.lt
101 receptai su Raudonuoju vynu
Francišekas Baranauskas
Ešerys apelsinų vyno marinate
Beata
Švelnus kalakutienos terinas su džiovintomis slyvomis ir pistacijomis
Nijolė Žukauskienė
Ant grotelių kepta ajwa
Alicija Navickienė
Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže
Marija
Aromatinga ir sultinga musaka
Marta
Varškės ir vyšnių desertas
Albinas Paulauskas
Kalakutienos džemonas
Daiva
Sangrija su bananais, cinamonu ir mandarinais
Daiva
Kriaušė vyne
Augustinas Baranauskas
Žąsys slėginiame puode
Albinas Paulauskas
Lazanija su malta jautiena
Marija
Gardi vištiena su obuoliais medaus ir garstyčių marinate
Nijolė Žukauskienė
Sultingas kiaulienos užkandis
Nijolė Žukauskienė
Žvaigždžių desertas
Francišekas Baranauskas
Greita lazanija
Augustinas Baranauskas
Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais
Beata
Vyno padažas paukštienai
Haroldas Sakalauskas
Surinktas naminis kepsnys iš subproduktų
Marija
Vyno padažas
Haroldas Sakalauskas
Musaka su baklažanais ir malta ėriena
Daiva
Musaka su vištienos filė
Marta
Mandarinų ir rozmarinų Glyntwine
Albinas Paulauskas
Antis su raugintais kopūstais ir aromatinėmis žolelėmis
Marija
Jūros gėrybės raudonajame vyne
Marta
Gluhwein
Augustinas Baranauskas
Moussaka su kopūstais
Daiva
Lašiša orkaitėje su spanguolėmis
Daiva
Azijietiškas kepsnys su terijakio padažu
Alicija Navickienė
Bolonijos padažas
Haroldas Sakalauskas
Gluhweinas su obuoliais
Nijolė Žukauskienė
Paprasti giroskopai
Francišekas Baranauskas
Avienos guliašas su bulvių koše
Augustinas Baranauskas
Kalėdinis virintas vynas
Nijolė Žukauskienė
Grietinėlės vynas su medumi
Daiva
Apetitiškas ant žarijų keptas aštuonkojis
Francišekas Baranauskas
Ėrienos šonkauliukai su bulvėmis
Nijolė Žukauskienė
Kalakutiena saldžiarūgščiame padaže
Marta
Traškučiai su vištiena
Nijolė Žukauskienė
Troškintas triušienos troškinys su cukinija
Nijolė Žukauskienė
Kiauliena sausame raudonajame vyne, kepta orkaitėje
Haroldas Sakalauskas
Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais
Albinas Paulauskas
"Bolognese su vynu.
Augustinas Baranauskas
Anties krūtinėlė su vyšnių padažu ir svarainių tyrele
Albinas Paulauskas
Mėsos zrazy orkaitėje
Beata
Orkaitėje kepta marinuota elnienos mėsa
Francišekas Baranauskas
Kuchmachi
Francišekas Baranauskas
Mėsos troškinys su moliūgais ir raudonuoju vynu
Marta
Cannoli su rikota
Marta
Triušis ir kukurūzai
Marija
Marinuota skumbrė su spanguolėmis
Albinas Paulauskas
Tuno salotos su kreminiu vyno padažu
Beata
Jautienos šonkauliai
Augustinas Baranauskas
Ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys su grybų padažu
Marija
Puikus česnakinis kepsnys.
Augustinas Baranauskas
Skanus jautienos nugarinės patiekalas, paruoštas lėtoje viryklėje
Francišekas Baranauskas
Švelni ėriena su daržovėmis raudonajame vyne
Marta
Mongolų stiliaus minkšta ėriena sojų padaže
Albinas Paulauskas
Bagetė su prieskoniais
Augustinas Baranauskas
Žąsis su bulvėmis
Marija
Rhys Hayashi
Nijolė Žukauskienė
Keptas kotletas
Nijolė Žukauskienė
Troškinta antis su granatais
Beata
Svogūnų confit su balzaminiu actu
Alicija Navickienė
Sultingas triušis su daržovėmis
Haroldas Sakalauskas
Mandarinų padažas su kotletais
Haroldas Sakalauskas
Moussaka su raudonuoju vynu
Francišekas Baranauskas
Salotos su vištiena vyno padaže
Alicija Navickienė
Bolonija su malta mėsa
Beata
Itališki spagečiai su bazilikais ir parmezanu
Alicija Navickienė
Lašiša folijoje su spanguolėmis
Albinas Paulauskas
Avinžirniai su avinžirniais
Nijolė Žukauskienė
Klasikiniai spagečiai su malta mėsa, daržovėmis ir pomidorų pasta
Daiva
Ant grotelių kepti šonkauliukai
Daiva
Marinuota jautiena
Nijolė Žukauskienė
Kvinoja musaka
Francišekas Baranauskas
Kepta jauna ožkiena su aromatiniais prieskoniais
Francišekas Baranauskas
Marinate marinuotos dešrelės, paruoštos ant grilio grotelių
Haroldas Sakalauskas
Vištiena raudonajame vyne su grybais
Beata
Glynthwain per 15 minučių
Daiva
Jautienos kepsnys su vyno padažu
Beata
Bruknių pjaustymas
Marta
Jautienos carpaccio
Beata
Kiaulienos šonkauliukai granatų padaže
Alicija Navickienė
Kiaulienos sprandinė, kepta su česnakais, vynu ir prieskoniais
Alicija Navickienė
Lulia kebabas iš maltos mėsos orkaitėje
Haroldas Sakalauskas
Veršienos skruostai
Beata
Gausus jautienos nugarinė su bulvėmis
Augustinas Baranauskas
Carpaccio su rukolomis
Haroldas Sakalauskas
Triušienos ragu su daržovėmis ir raudonuoju vynu
Beata
Cachucco sriuba
Marija
Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne
Francišekas Baranauskas
Ešerys su pipirų ir raudonojo vyno padažu
Marta
Vyne troškinta kiauliena
Augustinas Baranauskas
Šildantis romo punšas
Marija
Vyšnių padažas
Marta
Musaka su adžika
Augustinas Baranauskas
Cannelloni bolognese
Albinas Paulauskas
Naudingas musakos receptas
Daiva
Desertinis kremas su "Nutella" ir džiovintomis slyvomis
Nijolė Žukauskienė
Švelni mėsa raudonajame vyne
Albinas Paulauskas
Feijoada su rūkyta vištiena.