101 receptai su Gvazdikais
Marta
Aštrūs ryžiai su krevetėmis
Haroldas Sakalauskas
Marinuoti austrių grybai
Daiva
Moliūgų latė
Nijolė Žukauskienė
Aštrūs sūdyti šprotai pagal GOST
Francišekas Baranauskas
Marinuoti grybai su svogūnais
Haroldas Sakalauskas
Aïva su paprikomis
Nijolė Žukauskienė
Marinuotos aštriosios paprikos
Nijolė Žukauskienė
Blauzdos su medumi
Daiva
Kriaušė vyne
Albinas Paulauskas
Marinuotas riestainis su svogūnais
Marija
Arbatos virtinis vynas
Haroldas Sakalauskas
Aromatingi marinuoti lašiniai
Francišekas Baranauskas
Maišelyje virti skanūs lašiniai.
Daiva
Salotos "Carsky" su krabų lazdelėmis ir krevetėmis
Alicija Navickienė
Kaštonų uogienė
Daiva
Marinuoti agurkai
Augustinas Baranauskas
Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais
Albinas Paulauskas
Imbierinių sausainių namelis
Haroldas Sakalauskas
Meduoliai namuose
Albinas Paulauskas
Lengvai sūdyta skumbrė sūryme su prieskoninėmis žolelėmis ir prieskoniais
Alicija Navickienė
Neįprastas skumbrės "silkės" receptas
Albinas Paulauskas
Kepti marinuoti grybai
Daiva
Iava su grietinėle
Francišekas Baranauskas
Marinuoti pievagrybiai
Haroldas Sakalauskas
Marinuoti žalieji žirneliai
Francišekas Baranauskas
Padažas satsivi
Albinas Paulauskas
Marinuoti grybai su garstyčiomis
Haroldas Sakalauskas
Vorčesterio padažas
Beata
Eggnog
Haroldas Sakalauskas
Liežuvis želė
Nijolė Žukauskienė
Marinuoti svogūnai žiemai
Nijolė Žukauskienė
Mandarinų tinktūra
Beata
Bananiniai ežiukai
Francišekas Baranauskas
Žieminiai pomidorai
Augustinas Baranauskas
Aviečių punšas
Haroldas Sakalauskas
Gluhweinas su obuoliais
Marija
Paprasti marinuoti grybai su svogūnais
Beata
Marinuotos drebulės
Alicija Navickienė
Aštrūs marinuoti opiatai
Nijolė Žukauskienė
Grietinėlės vynas su medumi
Daiva
Apetitiškas ant žarijų keptas aštuonkojis
Augustinas Baranauskas
Marinuoti grybai
Marija
Marinuota žuvis
Daiva
Jautienos uodegos šaltibarščiai
Nijolė Žukauskienė
Slyvos, marinuotos su česnakais
Beata
"Gaidžiukai" užkandis
Marta
Salotos su jautienos liežuviu ir grybais
Francišekas Baranauskas
Fo Bo
Francišekas Baranauskas
Moliūgų keksas su graikiniais riešutais
Beata
Balzamiko padažas
Daiva
Moliūgas, keptas prieskoniniame cukraus sirupe
Beata
Ešerys, marinuotas su česnakais
Francišekas Baranauskas
Moliūgų blyneliai su prieskoniais: receptas su vaizdo įrašu
Albinas Paulauskas
Naminis kumpis garstyčių ir medaus glazūroje
Augustinas Baranauskas
Vorčesterio padažas
Francišekas Baranauskas
Marinuoti Podberezoviki
Daiva
Greitai virtos krevetės
Marija
Imbieriniai arbatos pyragėliai
Albinas Paulauskas
Jakutijos žąsis
Nijolė Žukauskienė
Šefo naujametiniai meduoliai.
Alicija Navickienė
Kepta kiauliena medaus glazūroje
Marta
Marinuoti agurkai
Alicija Navickienė
Baltasis vynas karštas vynas
Albinas Paulauskas
Skumbrė su pankolio sėklomis
Marija
Pomidorų griežinėliai žiemai
Albinas Paulauskas
Suomiška kreminė sriuba
Haroldas Sakalauskas
Maroko punšas
Alicija Navickienė
Figų uogienė
Marija
Puikus česnakinis kepsnys.
Marija
Tailandietiška Tom Kha sriuba
Marta
Slyvų uogienė
Marta
Citrusinių vaisių punšas
Beata
Kriaušių konfit
Marija
Burokėlių sriuba su kopūstais
Alicija Navickienė
Pikantiška granola su spanguolėmis
Marija
Naminiai marinuoti grybai
Daiva
Kiaulienos kepsnys su nitritine druska
Marija
Žiemos mandarinų gėrimas
Haroldas Sakalauskas
Žuvies salotų užkandis.
Nijolė Žukauskienė
Žuvis, marinuota svogūnuose
Daiva
Marinuoti avinžirniai
Francišekas Baranauskas
Šiltos salotos su mandarinais ir skumbre
Daiva
Šventinė vištiena, įdaryta ryžiais ir svarainiais
Albinas Paulauskas
Aksominis jautienos kepenų paštetas su šprotais ir baltuoju vynu
Alicija Navickienė
Figų uogienė
Beata
Itališkas kumpis namuose
Daiva
Konservuoti grybai
Alicija Navickienė
Žiemai marinuoti pomidorai su kopūstais
Nijolė Žukauskienė
Abrikosų čatnis
Marija
Gervuogių likeris
Augustinas Baranauskas
Marinuoti opiatai
Marija
Tradiciniai aštrūs sbiten
Beata
Pipirų tinktūra
Francišekas Baranauskas
Marinuoti agurkai su obuoliais
Marija
Žieminiai raudongūžiai kopūstai
Haroldas Sakalauskas
Marinuoti pievagrybiai
Francišekas Baranauskas
Prieskoniais pagardinta varškė su brendžiu ir vyšniomis
Albinas Paulauskas
Garsusis hoisino padažas
Francišekas Baranauskas
Nealkoholinis karštas vynas su vyšnių sultimis
Francišekas Baranauskas
Pike su apelsinų sultimis.
Daiva
Marinuoti grybai, patiekiami su grietine