valgom.lt
101 receptai su Gvazdikais
Alicija Navickienė
Druska su žolelėmis
Marta
Aštrūs ryžiai su krevetėmis
Francišekas Baranauskas
Gaivinanti apelsinų kava
Haroldas Sakalauskas
Marinuoti austrių grybai
Beata
Grog su konjaku, romu ir medumi
Daiva
Moliūgų latė
Beata
Konservuoti mandarinai sirupe
Marta
Aromatizuotas olandiško stiliaus grogas.
Albinas Paulauskas
Greitas alkoholinis grogas su citrina ir gvazdikėliais
Alicija Navickienė
Kiaulienos mentė saldžiarūgščiame padaže
Nijolė Žukauskienė
Aštrūs sūdyti šprotai pagal GOST
Francišekas Baranauskas
Marinuoti grybai su svogūnais
Haroldas Sakalauskas
Aïva su paprikomis
Nijolė Žukauskienė
Marinuotos aštriosios paprikos
Marta
Skanios elnio kepenys
Nijolė Žukauskienė
Blauzdos su medumi
Daiva
Kriaušė vyne
Alicija Navickienė
Keptos anties riletės
Albinas Paulauskas
Marinuotas riestainis su svogūnais
Nijolė Žukauskienė
Skanus cukruotas moliūgas su prieskoniais
Marija
Arbatos virtinis vynas
Augustinas Baranauskas
Marinuota silkė namuose
Haroldas Sakalauskas
Aromatingi marinuoti lašiniai
Francišekas Baranauskas
Maišelyje virti skanūs lašiniai.
Daiva
Salotos "Carsky" su krabų lazdelėmis ir krevetėmis
Alicija Navickienė
Kaštonų uogienė
Alicija Navickienė
Naminis konjakas ant graikinio riešuto pertvarų
Daiva
Marinuoti agurkai
Nijolė Žukauskienė
Pasninko imbieriniai sausainiai be sviesto ir kiaušinių
Beata
Kumpiai ir ryžiai su karameliniu braškių padažu
Augustinas Baranauskas
Kalakutiena su bruknių padažu
Marta
Aštrus piratų grogas su indiškais prieskoniais
Marija
Grog klasika
Augustinas Baranauskas
Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais
Daiva
Imbierinių sausainių receptas
Albinas Paulauskas
Imbierinių sausainių namelis
Marta
Imbierinių sausainių receptas
Daiva
Naminiai kalėdiniai imbieriniai sausainiai su medumi
Haroldas Sakalauskas
Aromatinė prieskonių juodoji arbata
Haroldas Sakalauskas
Meduoliai namuose
Albinas Paulauskas
Lengvai sūdyta skumbrė sūryme su prieskoninėmis žolelėmis ir prieskoniais
Alicija Navickienė
Neįprastas skumbrės "silkės" receptas
Francišekas Baranauskas
Žalioji arbata su mandarinais ir prieskoniais
Albinas Paulauskas
Kepti marinuoti grybai
Beata
Kalėdinis stollen su migdolais
Beata
Grogas, pagardintas cinamonu, gvazdikėliais ir citrina
Augustinas Baranauskas
Naminiai mėsos ir žuvies prieskoniai
Marta
Mandarinų ir rozmarinų Glyntwine
Daiva
Iava su grietinėle
Francišekas Baranauskas
Marinuoti pievagrybiai
Marta
Pieno, gvazdikėlių ir medaus gėrimas nuo kosulio
Haroldas Sakalauskas
Marinuoti žalieji žirneliai
Francišekas Baranauskas
Anties filė bruknių padaže
Marta
Nealkoholinis grogas su vyšnių sultimis ir imbieru
Albinas Paulauskas
Prieskoniais pagardintas romas grog
Francišekas Baranauskas
Padažas satsivi
Albinas Paulauskas
Marinuoti grybai su garstyčiomis
Haroldas Sakalauskas
Vorčesterio padažas
Beata
Eggnog
Augustinas Baranauskas
Naujametinis pyragas su apelsinais ir mandarinais
Daiva
Kalėdinis grogas, pagamintas iš dviejų rūšių vyno
Haroldas Sakalauskas
Liežuvis želė
Francišekas Baranauskas
Grog ant juodosios arbatos su pipirais, badianu, gvazdikėliais ir cinamonu
Nijolė Žukauskienė
Marinuoti svogūnai žiemai
Nijolė Žukauskienė
Mandarinų tinktūra
Francišekas Baranauskas
Ančių užkandis su prieskoniais ir konjaku
Beata
Bananiniai ežiukai
Beata
Aromatinga naminė šoninė
Francišekas Baranauskas
Žieminiai pomidorai
Beata
Aromatingi marinuoti arbūzai su prieskoniais
Francišekas Baranauskas
Aromatingi "Tigriniai imbieriniai sausainiai.
Haroldas Sakalauskas
Alaus sriuba
Haroldas Sakalauskas
Pomidorų pasta su cinamonu ir gvazdikėliais
Marta
Imbieriniai triufelių sausainiai
Augustinas Baranauskas
Aviečių punšas
Haroldas Sakalauskas
Gluhweinas su obuoliais
Haroldas Sakalauskas
Marinuotos braškės
Marija
Prieskoniais pagardintas romo gėrimas su prieskoniais, arbata ir citrina
Marija
Paprasti marinuoti grybai su svogūnais
Beata
Marinuotos drebulės
Francišekas Baranauskas
Imbieriniai meduoliai su glajumi ant lazdelės
Alicija Navickienė
Aštrūs marinuoti opiatai
Nijolė Žukauskienė
Švelni moliūgų želė
Augustinas Baranauskas
Kalėdinis virintas vynas
Haroldas Sakalauskas
Yalebread alaus sriuba.
Marija
"Chai latte" "Atšilimas Rytuose"
Nijolė Žukauskienė
Grietinėlės vynas su medumi
Albinas Paulauskas
Citrusinių vaisių baltasis vynas
Alicija Navickienė
Prieskoniais pagardintas grogas su laimu, cinamonu ir gvazdikėliais
Daiva
Apetitiškas ant žarijų keptas aštuonkojis
Albinas Paulauskas
Aromatingi imbieriniai sausainiai su medumi
Marta
Žiemos troškinys
Augustinas Baranauskas
Marinuoti grybai
Marija
Marinuota žuvis
Daiva
Jautienos uodegos šaltibarščiai
Nijolė Žukauskienė
Slyvos, marinuotos su česnakais
Beata
"Gaidžiukai" užkandis
Marta
Salotos su jautienos liežuviu ir grybais
Marta
Grog su cinamonu ir gvazdikėliais
Francišekas Baranauskas
Fo Bo
Francišekas Baranauskas
Moliūgų keksas su graikiniais riešutais