Publikavimo data: 2024-10-13
Aromatingas vištienos sultinio mišinys
Jei mėgstate soliaką, bet norite pasigaminti lengvesnę vištienos sultinio versiją, šis receptas kaip tik jums. Patiekalas gaunasi ne toks riebus, bet ne mažiau skanus ir tiks net patiems mažiausiems šeimos nariams. Pabandykite pagaminti šią hodžodžos versiją ir pradžiuginkite savo šeimą bei draugus.
Žingsnis 1
Į didelį puodą sudėkite vištienos krūtinėlę su kaulais ir užvirkite, kad pagrindo sultinys būtų gausesnis. Į vandenį įmeskite kelis lauro lapus.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas, šoninę ir kumpį - griežinėliais, agurką - pusžiedžiais, alyvuoges ir žvėrienos dešreles - žiedais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūnus ir morkas, sudėkite smulkintą rūkytą mėsą, pomidorų pastą ir kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite 2 puodelius vištienos sultinio, sudėkite supjaustytus marinuotus agurkus. Išmaišykite, uždenkite ir 15 minučių troškinkite ant mažos ugnies.
Žingsnis 5
Išimkite vištieną iš sultinio, supjaustykite išvirtą filė mažais gabalėliais ir grąžinkite į puodą. Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais ir virkite sultinyje, kol suminkštės.
Žingsnis 6
Sudėkite keptuvės turinį, alyvuogių žiedus ir smulkiai supjaustytas žoleles. Išmaišykite ir kelias minutes patroškinkite.
Kategorijos