Bagetė su rozmarinu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su rozmarinu

Norėdami pagaminti pikantišką prancūzišką bagetę, į tešlą galite įdėti alyvuogių ir rozmarino. Duona įgaus ypatingą aromatą ir malonų skonį. Rozmarinas kaip prieskonis paplitęs ne tik Prancūzijoje, bet ir Portugalijoje, Anglijoje, Italijoje, Ispanijoje ir Graikijoje. Džiovintų žolelių šiandien galima rasti bet kuriame prekybos centre. Taigi paruošti bagetę su rozmarinais nebus sunku.
Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su rozmarinu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite cukrų, druską, mieles, rozmariną ir vandenį. Suberkite miltus ir alyvuogių aliejų. Užminkykite minkštą tešlą. Suformuokite iš tešlos rutulį, uždenkite rankšluosčiu ir palaikykite šiltai 1,5 valandos.

Žingsnis 2

Bagetė su rozmarinu Žingsnis 2
Iškepkite bagetes su rozmarinais. Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Kol orkaitė įkaista, iš tešlos suformuokite bagetes. Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į storas dešreles. Kepimo skardą išklokite popieriumi ir pabarstykite miltais. Sudėkite gabalėlius ant skardos. Viršų patepkite alyvuogių aliejumi ir padarykite negilius įstrižus įpjovimus. Uždenkite rankšluosčiu. Kepkite 30-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos