Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite cukrų, druską, mieles, rozmariną ir vandenį. Suberkite miltus ir alyvuogių aliejų. Užminkykite minkštą tešlą. Suformuokite iš tešlos rutulį, uždenkite rankšluosčiu ir palaikykite šiltai 1,5 valandos.
Žingsnis 2
Iškepkite bagetes su rozmarinais. Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Kol orkaitė įkaista, iš tešlos suformuokite bagetes. Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į storas dešreles. Kepimo skardą išklokite popieriumi ir pabarstykite miltais. Sudėkite gabalėlius ant skardos. Viršų patepkite alyvuogių aliejumi ir padarykite negilius įstrižus įpjovimus. Uždenkite rankšluosčiu. Kepkite 30-35 minutes.